След като показа, че е достойна наследница на своята майка –

...
След като показа, че е достойна наследница на своята майка –
Коментари Харесай

Назаем от стила на Лила и Кейт Мос: 7 елегантни шопинг находки

След като сподели, че е почтена наследница на своята майка – супермоделът Синди Крауфорд, пристигна време да проследим стъпките в модата на още едно пораснало момиче. Това е Лила, дъщерята на още един супермодел –. Кейт, която е от тези безконечни фешън икони, от които постоянно имам какво да научим, изключително във връзка с по този начин наречения нехаен изискан. Само преди дни Лила направи своя дебют в английския Vogue, изгрявайки на корицата му, снимана от именития Стивън Мейзъл, който нееднократно е снимал нейната майка.
               

Преди това Лила има независими корици за италианския и японския Vogue, а когато беше едвам на 13 години, се появи на корицата на Vogue Italia в компанията на Кейт. Все по-често можем да забележим Лила Мос и на стилния подиум, дефилирайки за огромни фешън марки, а предходната година двете с Кейт бяха част от ревюто на Fendi в Париж и няколко месеца по-късно от това на – колаборацията, която направиха Fendi и Versace в Милано. Така че можем умерено да кажем, че занапред ще виждаме младата наследница под светлините на прожекторите. И все по-често сама.
               

По отношение на стила си Лила не по-малко е повлияна от Кейт и нейната формула за семпли, типичен и стилни тоалети, които постоянно включват черен блейзър, мини рокли, черни дънки и токчета, с които те сигурно наподобяват още по-елегантни. Затова и днешните ни шопинг находки са въодушевени точно от тях.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР